VERNIEUWD CONCEPT

DAMES EN HEREN, DEZELFDE PRIJS!

Your Hair Salons is een uniek concept wat perfect aansluit aan de trend van deze tijd! Een tijd waar alles gaat om snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en een perfecte prijs. Al deze eigenschappen hebben wij gecombineerd in onze Store in Voorburg.

Een professioneel team van kappers staat voor je klaar om snel en vakkundig je haar te knippen en kleuren naar de laatste trends. Uniek is ons concept, dames en heren betalen – ongeacht de lengte of dikte van je haar – dezelfde prijs € 22,50. Wij maken alleen gebruik van de beste producten van o.a. L’Oreal Professional en Kerastase.

DE VOORDELEN

SNEL, FLEXIBEL EN KWALITEIT.

Binnenlopen zonder afspraak, we hebben altijd een plekje voor je vrij en moet je even wachten dat pak je zelf een heerlijke Cappuccino of een kop thee.

Wil je zeker weten dat er een plek is en heb je geen tijd om te wachten, dan kan je ook vooraf telefonisch of online reserveren voor kleine meerprijs van € 5,00.

  • KNIPPEN ZONDER AFSPRAAK
  • 6 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND
  • DE BESTE PRODUCTEN L’OREAL PROFESSIONAL EN KERASTASE
  • PRIJS INCL. WAS MASSAGE
  • DAMES EN HEREN, DEZELFDE PRIJS!

DE LAATSTE TRENDS

WIJ VOLGEN ALTIJD DE LAATSTE MODE.

Een fris, jong en dynamisch team staat voor je klaar, stuk voor stuk professionals. Vakkundig opgeleid volgens de laatste trends. We werken met de beste producten om o.a. je haar te kleuren.

Balayage is de trend van 2105, Balayage is een frans voor ‘veeg’ of ’verven’.  Het geeft een sun-kissed, natuurlijk effect aan je haarkleur. Een groot voordeel; het geeft amper uitgroei. Denk aan het principe; “Less is More”, het zorgt voor een zachte look. Vraag naar de mogelijkheden aan onze kleur experts.

logo YHS - web

RESERVEER

070 – 386 1086

ADRES

Parkweg 58 – 2271 AL Voorburg